Valpenes tredje uke

Tida med valpene går fort og det er en fornøyelse å følge utviklingen. Alle valpene utvikler seg veldig bra og legger på seg dag for dag. Nå har vi gått over til koffertvekt for å klare å veie dem. Da må de ligge i et bærenett under veiingen. Foreløpig er det jenta som fortsatt er tyngst. De to som er litt mindre – lilla og hvit, har variert litt mer i vekt, men klarer seg godt i kampen om mat. Kullet er godt over vekta til Lara sine kull på samme tidspunkt. Dessverre var jeg ikke like nøye med å notere vekta til Kivi sitt kull. Men det er i hvert fall ingen tvil om at valpene trives. I løpet av neste uke vil de få supplerende mat. Bella får Royal Canin starter og Vom og hundemat Puppy. Valpene kommer til å få det samme.

Valpene har oppdaget hverandre og har begynt å leke så smått. Da er de utrolig søte å se på.

I løpet av uka har de første tenne kommet fram – små hjørnetenner oppe og nede. Hørselen har tatt seg opp og ørekanalen har åpnet seg. Innimellom prøver de også stemmen. De ser fortsatt ikke veldig bra, men ser nok konturer og skygger. Luktesansen er også god.

Jeg har utvidet valpekassa og har de siste dagene åpnet opp så de kan utforske nærmiljøet. De utvider stadig hvor langt de går fra kassa, og sover gjerne under sofaen der det både er litt kjølig og mørkt. Ellers så sovner de der det passer. Aller liker å få kos og blir rolige når jeg koser med dem. De liker også å komme bort til meg når jeg setter meg ned på gulvet.

Jeg har delt flere bilder på facebook her. Jeg har gjort albumet offentlig, så jeg tror det er mulig å se bildene selv om man ikke selv er logget inn på Facebook.

2 Comments

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: