Stor utvikling på 2 uker

Valpene har utviklet seg mye i løpet av uka. Nå farter de rundt på alle fire, kryper, kravler og ruller og velter overende.

Øynene har åpnet seg, men i følge litteraturen kan er ikke øynene utviklet slik at de ser enda. Men de er veldig søte med de fine øynene.

Nesa virker godt, og ikke minst sugerefleksen. De har lagt på seg mye. Minstemann har lagt på seg prosentvis mest. Han har nesten tredoblet vekta si. Jenta er størst, hun veier nå 1,9 kg. Minstemann veier 1,3 kg, så forskjellen er ganske synlig. Den minste brune veier 1,5 kg og den største brune veier 1, 8. Det blir veldig spennende å se hvordan de blir når de vokser til. Jeg har nå hatt 4 kull med curlyvalper, dette er kullet med størst valpevekt, i hvert fall hittil.

Bella gjør jobben fint, men hun liker også å bli med på husets øvrige aktiviteter. I dag skulle Frida prøve å lære Bella noen triks, men Bella kunne alle fra før. Både bakbeinskontroll rundt kasse, sitte bamse, snurre rundt, dekk med mer. Bella satte pris på å vise hva hun kunne.

Flere bilder fra uke 2

One comment

Comments are closed.

%d bloggere liker dette: