Kivi – NORD Ch N Ch RBM DK Curlgames Gypsy Queen

Med Kivi fikk vi det vi håpet – en hund som kan konkurrere i jakt for retrievere og hevde seg i konkurransen med de andre rasene. I tillegg er hun både smart og vakker. Hun er lydhør og samarbeidsvillig – og en skikkelig kosehund. Nå går hun i eliteklassen der hun har en 2. premie på B-prøve. I WT har hun oppnådd å bli 1. vinner i Elite. Desverre var det ikke mange nok hunder til at hun kunne få certet.

Nord Ch N Ch Curlygames Gypsy Queen

Vi har også konkurrert litt i lydighet og rallylydighet. I 2018 deltok vi i rally i Sverige og Danmark i klasse 1. Hun fikk med seg første plass begge steder. I Danmark med direkte opprykk til klasse 2 med 100 av 100 poeng og tittel tittelen RBM  (Rallymester begynner). Vi deltok på et rallystevne i år. Der vant Kivi klasse 1 og Lara ble nr. 2 og begge fikk opprykk i klasse 2. Dagen etter startet vi i klasse 2. Lara vant klassen og fikk direkte opprykk til klasse 3. Kivi ble nummer 2 og manglet 2 poeng på direkte opprykk. Førers feil, jeg måtte repetere fordi jeg rotet med skiltet.

Vi startet i  klasse 1 i lydighet i 2017,  der fikk hun hun med seg førstepremie fra sine 2 offisielle starter og opprykk til klasse 2. I år startet vi i klasse 2. Det endte med pallplass og direkte opprykk til klasse 3 for både Lara og Kivi. Det er bra hun leverer når vi først starter, blir effektivt på den måten 🙂

Kivi er glad i å løpe og å trekke og vi har mange fine turer med kick sparken og på ski om vinteren. Hun elsker også å svømme og kaster seg gjerne ut i vannet.

Kivi har hatt ett valpekull, født i mars 2017. Alle de sju valpene har utviklet seg fint og er friske og fine.

Kivi sin stamtavle

Avkomstatistikk

Kivi sine resultater fra prøver og utstillinger

Helse

HD: A/A
AD: 0
EIC: N/N
GSDIIIa: N/mut (Carrier)
cord1PRA/cord4PRA: N/N
Øye: uten anmerkning (sist 29.08.2016)