Valpelek og Kivitid

Valpene utvikler seg utrolig font og legger på seg jevnt og trutt. Selv om Lara er dårlig, fokuserer hun på valpene og produserer nok melk og mye omtanke. Det er helt rørende.

Valpene har opplevd utrolig mye sine første tre uker. Bilkjøring, nye omgivelser, nye lukter og nye overflater. Nå har de også begynt å oppfatte lyder.  Ideelt sett skal både mor og barn ha ro de første tre ukene, det kan jeg ikke akkurat si de har hatt. Men det ser ut som de har klart seg bra allikevel. De er våkne og nysgjerrige på livet. De har hele tiden hatt med seg teppe hjemmefra, både i bilen og hos dyrlegen. De har sovet i en eske, eller på teppe på gulvet eller i bur, stort sett sammen med Lara og utforsket omgivelsene litt innimellom.

De har også begynt å leke litt med hverandre og prøver ut både bjeffing, knurring og piping.  Underholdningsverdien er stadig stigende, godt med litt latter innimellom bekymringene for Lara.

Ut på kvelden fikk Kivi litt alenetid på fellestrening til Retriverklubben.  Vi skulle egentlig vært på jaktcup i regi av Oslo-avdelingen, men det ble prioritert vekk. Kveldens opplegg var to markeringsoppgaver og en dirigering, lagt opp som en WT. Kivi løste alt bra og tempoet i dag var også mye bedre. Kanskje det ikke blir så helgalt på mandagens WorkingTest allikevel?