Ut i verden

Valpene ble 8 uker søndag 8. juni. Den første – Curlygames Abraxas – nå Aron, reiste lørdag, Curlygames Mothers Daughter – nå Venn, reiste søndag. Begge rapporterer at reisen gikk fint både nordover til Melhus og helt til Arendal. Takk for rapporter om hvordan det går.  Nestemann ut er Curlygames Black Magic Woman som reiser helt til Sveits på torsdag. Curlygames El Nicoya og Curlygames Singing Winds blir en uke til, sammen med Curlygames Gypsy Queen som skal få lov til å bli hos oss.

Aksjonsradiusen og utholdenhet har økt og leken blir stadig mer intens, både med mor Lara og med hverandre. Mor oppfordrer til lek og det er fantastisk å observere samspillet mellom dem.  Hver dag får de nye utfordringer. I dag har vi vært i Eidsvoll, der valpene som skal til utlandet har fått tabletter mot revens lille bendelorm. I helga har vi gått i skogen i nye områder og badet. I tillegg har alle husets unge voksne vært hjemme og valpene har fått mye kos og oppmerksomhet.

Det var trist når Aron og Venn reiste, det er rart å telle til 4 i steden for 6. En trøst er det at jeg vet de får det godt.

Snart farvel….