Tomt i huset

Sambo og Elisabeth

I dag reiste vesle Sambo til Sverige som sistemann. Heldigvis blir lille Kivi tilbake. Huset kjennes allikevel tomt og rart. Jeg vet at alle valpene har kommet til gode hjem, men allikevel er det leit å ikke ha dem rundt meg. Aron (hvit) er i Melhus i Trøndelag,  Venn (blå) er i Arendal, Magic (rosa) er i Basel i Sveits, Dovre (rød) er i Rælingen og Sambo (gul) er i Arvika. De to siste er heldigvis ikke så langt unna. Jeg ønsker alle valpekjøpere lykke til framover. Nå er det viktig å fortsette sosialisering av valpene og la dem få prøve seg mange ganger i varierende miljøer.

Lara har fått lite oppmerksomhet i det siste, i form av trening og mosjon. Hun har klart å legge skikkelig på seg de siste ukene og har plenty med overskudd. I går fikk hun utløp for en del av det på rallylydighetstrening. Kivi og Sambo var med for sosialisering og koste seg inne i agilitytunnelen. Ikke så lett for Lara å konsentrere seg, men gøy var det. Nå er det på tide å se på terminlista og planlegge resten av sesongen.

All the puppies have left for new homes exept little green one. She is staying with us. I think I will call her Kivi after Toakaha Koru, her great-grandfather and hope she will follow in his fottsteps as a good hunting  dog. Now it is time to give Lara more attention. She has become fat and needs training and exercise. With Kivi I will continue to work with socialization in varying environments the next weeks. I will also work with the klicker with her.

I wish all the new owner a long happy life with your dog and I hope you all will be in tuch. I would really like to follow these beloved dogs ahead.

Sambo