Sosialisering, uke 5

Valpene har passert 5 uker og er i full gang med å utforske verden. Om morgenen når jeg kommer ned og åpner opp, så kommer de løpende ut av døra og hopper, velter og detter ned av trappa vi har bygget opp så trinnene ikke blir for store.  Er jeg rask og heldig rekker jeg å slippe dem ut så de kan gjøre sitt fornødne ute.

De får nå 4 måltider om dagen. Tre med valpeforet fra Vom og hundemat og et med Royal Canin, starter. I tillegg får de fortsatt mat av mor.

Om dagen er de i hundegården  når jeg er på jobb. Er de trøtte tusler de en og en inn i hundeavdelingen i uteboden. Der er det en køyeseng som Lara kan søke tilflukt i. Mye nytt er det og mye som skal fordøyes. Da er det godt å ha et trygt sted å trekke seg tilbake, snorke litt og sove på saken.

Valpene er utrolig kjærlige og glade i kos. Alle utvikler seg godt å vise nye sider av personligheten for hver dag som går.

I kveld har det tordnet og regnet. Det tok valpene med knusende ro og koste seg ute likevel. Nå har alle tatt kvelden etter å hatt et skikkelig kveldsrøkk her på kjøkkengolvet.

The puppies have passed five weeks and are in the process of exploring the world. They will now have four meals a day. Puppies are incredibly loving and happy to be cuddled. All progressing well and show new aspects of personality for each day that passes.

This evening it thundered and rained. It took the puppies with devastating calm and enjoying themselves out anyway . Now they have all taken the night after having a proper playtime here on the kitchen floor .