Valpenes første uke

Nå har valpene rukket å bli en uke gamle og alt går fortsatt fint. Kivi har rikelig med mat og alle har doblet vekta si og vel så det. De veier nå mellom 950 og 1050 gram. Gul og grønn er fortsatt størst, men det er ingen forskjell å snakke om. Det skiller bra 94 gram mellom størst og minst.

Det er mye lyder, selv når de sover knirker det. Ordnetlig koselig å høre på. Fortsatt sover jeg sammen med Kivi og valpene om natta, men nå det er mest for hygge. Er ikke lenger redd for at hun skal legge seg på dem. Den invendige kanten er god å ha. Også for valpene som liker å krype inn i kroken. Nå er det forresten ikke bare kryping. Flere begynner å sette beina under seg. Ustødige enda, men øvelse gjør mester.

Kivi setter pris på en tur ut. I dag gikk vi en tur i skogen. Kivi og Lara fikk prøve seg på litt feltsøk nå som snøen begynner å forsvinne. Godt å se at Kivi setter pris på å få jobbe litt. Jeg tror det er godt for henne å få litt avkobling en kort stund, uten at jeg krever for mye eller legger press på henne. For henne er det en lek hun elsker.

Kivi spiser som en hest. 4 – 5 måltider om dagen med Vom&Hundemat Puppy og Royal Canin starter. Det får hun fortsette med en stund til. Når valpene begynner å spise kommer jeg til å trappe ned litt.

Denne uka har jeg hatt ferie og har fått slappet av. Det blir travle dager fremover. Gruer meg til å forlate Kivi og valpene om dagen i ukene fremover.  Heldigvis har mannen min anledning til å kikke innom en gang i blant om dagen og gi Kivi formiddagsmat. Jeg jobber også i nærheten og kan stikke hjem i lunsjen de dagene han ikke er hjemme.  Det har gått bra før, så det går vel bra nå og 🙂

%d bloggere liker dette: