Utstillingsresultater

I helga var det utstilling både lørdag (avd. Østfold) og søndag (avd. Midt-Hedmark).

Dommer lørdag var Stein Feragen. Mira ble beste junior og fikk sitt første Cert og ble 2.BTK (det vil si andre beste tispe) og slo med det både Lara og Kivi. Lara ble beste veteran med CK, mens Kivi ble beste bruk og 4. BTK. Lørdag fikk jeg vite at Kivi hadde noe lyse øyne, noe avfallende kryss og en aning fremskutt skulder som også ga seg uttrykk i bevegelsene. Søndag var det Sverre Sand som dømte. Kivi fikk da sitt CK og ble andre beste tispe. I kritikken står det fin øyefarge, bra kryss og godt tilbakelagte skuldre. Hm, øyefarge, vinkler og kryss forandrer seg vel ikke så mye på en dag. Personlig mener jeg hun har bra øyefarge og kryss, mens hun kanskje kunne hatt enda mer tilbakelagte skuldre. Jeg tror jeg holder meg til det fortsatt.

Mira fikk sitt andre cert søndag. Nå må vi vente til hun har fylt 2 år  før hun kan få neste napp i utstillingschampionat tittelen. 

Begge dommerne fremhevet Lara som en god veteran. Fra kritikken søndag: «Beveger seg som en ungdom, en fornøyelse å se en så godt ivaretatt veteran. En fin representant for sin alder og rase».  Det er sant. Lara har nå virkelig kommet seg etter den harde påkjenningen ved sitt siste kull og er sprekere enn på lenge.

Flokken med lørdagens rosetter.

Gratulerer til Guro og Curlycrest med Viktor og Wilma som byttet på BIR og BIM tittelen i helga. Wilma ble i tillegg BIS på lørdag. Det skjer ikke ofte for Curly. Gøy!

Resultater lørdag

Resultater søndag

Godt å hvile litt i skyggen. Var en varm dag!

Gratulerer til Guro og Curlycrest med Viktor og Wilma, som byttet på BIR og BIM tittelen i helga. Lørdag ble i tillegg Wilma BIS. Det er stor for rasen og skjer ikke ofte!

Resultater søndag

Resultater søndag