Dogs4All 2014

Dogs4All var en stor begivenhet. Det var veldig gøy å treffe valpene igjen, og så fine de er. Sambo, Aron og Venn deltok sammen med Kivi på fredag. Dommeren likte alle godt og sa de var very promising. Kan tro jeg var stolt. Sambo var like kul som han var som liten valp og var lett å gå med i ringen. Aron var blitt stor, flott og vennlig. Litt uvant i ringen, men alt må læres. Venn visste som alltid å føre seg, men når kroppen vokser i utakt er det ikke så må mye å gjøre med det, annet enn å vente til det vokser seg til.

Lørdag var det Dovre, Venn og Kivi som stilte i valpeklassen, sammen med Hayabusa Loud Karizma (Izma). Izma er også i slekt, hun er datteren til  Thule, faren til Rhino. Det var gøy å se Dovre igjen. Han har blitt veldig fin.

Stor takk til all   e valpekjøperne som tok turen til Lillestrøm!

Jeg hadde ikke tenkte å stille Lara, men ble overtalt. Det var ikke så dumt. Lara ble tredje beste tispe (3BTK), med excellent og CK (certifikatkvalitet). Jammen slo hun ikke mange av de som vanligvis slår henne enda pelsen ikke var på topp.

Desverre ble det liten tid til å prate på lørdagen. Vi måtte bare løpe til finaleringen for å være med på retrieverdemoen. Der viste vi litt av hva retrieverne er skap for. Morsomt både for hund og eiere, jeg håper også det var fint å se på.

Som ventet plasserte Kivi seg ikke i gruppefinalene verken fredag eller lørdag. Det er sjeldent curlyene når opp der, og når Kivi ikke er like vant med utstllingsringen som mange av de andre hundene var det vel ikke så overraskende.

Det var 15 curlyer representert på lørdagen, det er veldig bra. Får håpe rasen er på vei fremover.

Curlygames Mothers Daughter – Venn
Curlygames Singing Winds – Sambo og Curlygames Abraxasa – Aron
Kivi
Dommeren sjekker Dovre sine tenner. Anni følger spent med.