Kivi sin helg!

Resultat søndag: Exc.JK 1.JKK CK CERT 2.BTK

Pinsesøndagen ble nok en god dag for Kivi i utstillingsringen. Dommer søndag var Emma L. Archibald. Kivi rykket opp en plass og ble 2. beste tispe. Med resultatene fra Working Testen ble hun også beste Dual Curly.

WT -begynner

Før prøvestart hadde jeg en sterk følelse av at dette var alt for tidlig for oss og at Kivi ikke var klar. Så feil kan man ta. Kivi ble nr 4 av 70 hunder i begynnerklassen med 92 av 100 poeng. Skikkelig gøy med andre ord.

Første posten var fotgående ca 5-6 meter. Så ble det kastet en markering som landet i en kvisthaug. Deretter gikk vi fotgående rett over i post 2 der det ble kastet en ny markering i vinkel. Den første markeringen lette hun litt og tenkte seg nok om før hun gikk inn i kvisthaugen – 15 poeng. Den neste fikk hun 19 poeng for. Post 3 var en markering kastet på en haug på andre siden av en hogstflate over en dalsenkning. Kivi satte av gårde i full fart, rett over hogstflate og kom opp på toppen. Der fortsatt hun litt til høyre for der dummyen lå, men tok seg fint inn igjen og plukket dummyen rett opp og i galopp tilbake – 20 poeng.  De siste to postene var på samme sted. Først en markering til høyre som hun hentet fint (20 poeng). På den siste markeringen merket jeg en liten bevegelse hos henne når skuddet kom. Men hun ble og gikk ikke før jeg sendte henne. Dummyen landet ute av synet bak en kul men Kivi fant den med en gang og kom rett tilbake i god fart. Hun ble belønnet med 18 poeng for denne – trukket 2 poeng ettersom hun var litt urolig.

Nå må treningen planlegges nøye fremover skal vi klare å hamle opp med de andre i åpen klasse. Det blir nok ikke lett.

Gøy å stå med en curly blant alle de gode hundene!