Fine dager på retrieverklubbens pinsearrangement

En hyggelig helg med curly i fokus er over. Lørdag var det rasespesialen. Elisabeth Ranheim var der med fine Dina og Else som også har blitt stor og fin. Ada Hagness var der med Siri, som etter et kenneopphold hadde sluppe mye pels. Gerd og Johs Bolstad hadde tatt turen over fjellet med Jeppe som også hadde utviklet seg mye siden jeg så han sist. Til min store glede kom også Elisabeth med Sambo over fra Sverige. Sambo har også utviklet seg mye siden sist, men han er fortsatt ikke ferdig utvokst.

Dommer var Sven Slettedal. Han valgte Jeppe som beste hanhund med cert, med Sambo som en god nummer to medExcellent,  CK og reservecert. Veldig bra!  Ikke uventet ble Dina beste hund, med Else som en god nummer to i tispeklassen. Deretter Kivi og Lara og Siri. Kivi vant brukshundklassen, men plasserte seg som nummer 5 i BIS-finalen for brukshunder. Dina kom på en 4. plass i BIS-ringen om jeg ikke husker feil. Men Jeppe gjorde teorien om at curlyene ikke plasserer seg i BIS-finalene til skamme. Han kom på en fin 2. plass i finalen for juniorene. Ekstra hyggelig var det at Torkel og Toril tok turen ens ærend hele veien fra Røros for å hilse på. Koselig å se Atlas og Brutus igjen. 

Søndagen fortsatte med utstilling med skiftende skydekke og kald nordavind. Dagens dommer var Gabi Orrù. Hun likte både Kivi og Lara. Jeppe ble beste hanhund, også i dag med Cert. Lara ble best i rasen og Kivi ble nest beste tispe og fikk certet. Siri kom på tredje plass. Konkurransen var ikke like stor i dag, ettersom hverken Else, Dina eller Sambo var med. Ekstra hyggelig da at Lara fikk en fin plassering i BIS-ringen som nummer to!

Gleden var stor når jeg skjønte at det bare var to hunder igjen det sto imellom, og den ene var Lara. En 2. plass er slett ikke dårlig for en curly!