Bella sanker rosetter

Lørdag og søndag var det  retrieverutstilling på Skarnes. Curlygames Totta  – «Bella» – og Kivi var påmeldt begge dager. Totalt var det 6 curlyer påmeldt. Været var bra og vi koste oss i sola. Bella var fint klipt, men både Kivi og Bella fikk en siste puss med saksen før vi skulle inn i ringen. Bella oppførte seg bra i ringen og som Kivi, stiller hun seg naturlig opp i en god posisjon og bare hun får pølsebitene sine klarer hun også å holde posisjonen. Det ble belønnet med Excellent, CK, BIR junior, reservecert, 3 BTK (Beste Tispe Klasse). Kivi fikk også god kritikk og fikk Excellent og CK (certifikatkvalitet) og ble BIR brukshund og 4 BTK. Dommer var Phillippe Lammens.

Bella holdt koken også i finaleringen. Der var alle retrieverrasene representert og Bella kom på 3. plass og fikk enda en rosett for BIS 3 junior. Kivi fikk også en tur i finaleringen og fikk vente helt til alle var ropt opp og det bare var 2 hunder igjen. Da måtte vi løpe en ekstra runde før dommeren pekte på vinneren – og til min store overraskelse – det var oss!  Det var en ny erfaring for oss å bli BIS 1 Brukshund. Curlycrest Viktor ble BIS 2 unghund. Gøy at curlyene hevder seg i finalene.

I dag var det nye muligheter. Det gikk ikke veien for Kivi som fikk Very Good i dag for dommer Bruno Facq. Bella derimot stortrivdes i ringen. Løp i ringen som hun aldri har gjort annet, stod som en gud og vant Certet og gjentok plasseringen og ble BIS 3. Med det kronet hun en god helg i utstillingsringen. I morgen er det Working Test, så da får vi bare håpe lykken fortsetter.

Hjemme tok familien seg godt av valpene og Lara, og til min store glede har Lara fortsatt framgangen og er litt sprekere enn i går. Det er det viktigeste av alt :). Takk til mor, Frida og Sigrid!

Bella kler sine rosetter!

 

Kivi BIS brukshund for dommer Bruno Facq. Phillippe Lammens dømte rasen.