4 uker går fort

Valpene har nå fått flytte ned. Større plass og lett å gi mat ute om dagen. De utforsker omgivelsene og suger til seg inntrykk. Akkurat nå pep lille sort og var urolig. Jeg lukket opp døra, og hun løp ut å bæsja. Morsomt å fange rett øyeblikk.

Valpene får en blanding av morsmelkerstatning,  vom og hundemat og RC starter. Tanken med det er å gjøre dem mindre interessert i å drikke morsmelk, ettersom Lara går på kortison. Vektkurven utvikler seg fint og de veide mellom 2,2 og 2,4 i går. Så får vi se på hva vekta stopper på i dag.

Lara har blitt mye bedre. Tirsdag fikk jeg sjokkbeskjed om at hematokrittverdien var nede i 11 %. Hverken veterinæren eller jeg fikk det til å stemme med den formstigningen Lara viste. Torsdag ble det tatt nye prøver som også ble sendt til Tyskland. På klinikken ble verdien målt till 17. Svaret fra Tyskland fikk jeg i ettermiddag. Hematokrittverdi 24 % og god nydannelse av røde blodceller. Med andre ord på bedringens vei.

Lara fikk være med på trening på Fløytdammen i kveld. Der fikk hun hente noen enkle markeringer og et lite nærsøk. Deilig å se at gleden hennes er tilbake. Nå får jeg håpe alt går greit fremover!

Det var Kivi og Lima til Perly som virkelig fikk jobbe. Det var en inspirerende og hyggelig trening med Perly som oppfølging av et vanndirigeringskurs vi begge går på. Ypperlige forhold for vanntrening på Fløytdammen og det ble mye svømming for de firbeinte.