Valpene reiser


Valpene har fått sine nye halsbånd på. Klar for den store verden. Lykke til på ferden, her er Heti, Bella og Kiitos.
Curlygames Peli med kallenavnet Viki har blitt med Jens til Danmark. Heldigvis får jeg se henne igjen på trening i august i Danmark. Lykke til med henne Jens!
MaryAnn visited us on Friday. I think both of them fell in love at once. Sunday Kiitos left With MaryAnn to Oslo and Monday for the long travel home. First to Germany, and after a change of plane, 8 hour back to Pennsylvania. I wish you a safe trip and look forward to hear you’re safe back home!
Forvert Kristin og Bella (Curlygames Totta) klar for å reise hjem til Oslo, og videre på hytta ved Nevlunghavn. Lykke til på ferden! Gleder meg til å se dere igjen, om ikke før, så i hvert fall på curlytreffet i augst!
Heti på vei til Jevnaker med forvert Naomi. Datter Tonje sørget for at Heti var i trygge hender på ferden. Lykke til med trening og tilpasning til familien. Gleder meg til å se henne igjen!

Aina ser ut til å sette pris på sin nye familie. Lykke til med trening og tilpasning til familien. Håper vi sees etter hvert!
Det er trist å se alle valpene dra. Jeg trøster meg med at Misha (Curlygames Ukkonen) fortsatt blir i familien og at det ikke er lenge til jeg ser han igjen. Godt tur til Trondheim og lykke til med nytt familiemedlem!
%d bloggere liker dette: