Hundeglede

Jeg har sett det før, men så det igjen lørdag. En gjeng fremmede curlyer finner tonen på en helt særegen måte. Ada hadde invitert til felles tur og samvær ved Prøysenhuset og felles tur langs Prestvegen. Det ble vel rundt 11 hunder som ble med. Flere unge hanhunder og noen eldre tisper og alle aldre mellom der. Noen av de eldre tispene satte de unge ivrige hanhundene på plass, noen unge hanhunder måtte føle hverandre litt på tennene og Mira fant seg en ny venn i Bentley – sin nevø fra Steinkjær, i tillegg til favoritten Draco fra forrige tur. Det er deilig å se samspillet mellom hundene og hvordan de koste seg sammen på tur.

Fotografering

Ikke like lett å stille opp alle hundene til fotografering etterpå – men ser dere godt etter ser dere tre hunder som sitter i ro hele tiden. Litt glede skal vi ha av all jaktreninga.

Curlygames Jesper aka Mikkel

Men aller morsomst var det å se igjen Mikkel, Curlygames Jesper. Jeg hadde hørt antydninger om at han hadde vokst. Det var ingen overdrivelse. Jeg måtte le når jeg så han. En en curly hanhund kan virkelig være raklete, før de får satt seg og fylt seg ut. Utrolig sjarmerende! Mikkel har fått mye av sin far, i sitt milde og kjærlige vesen. Det var deilig å se han i samspill med de andre. Ivrig og nysgjerrig, men ikke pågående og insisterende. I utseende har han, med unntak av størrelsen, fått med seg mye fra Bella som uttrykket hans, kraftige labber, pels og fasong. Jeg gleder meg til å følge han videre. Det er ikke så lett å se i valpekassa hvordan valpene blir som voksne, med Mikkel var en kraftig plugg, så ikke unaturlig at han er av dem som strekker seg i været. Han er også i gode hender, hos en kjærlig familie som følger opp med trening og kurs i retrieverarbeid. Han viser gode takter ! Det er jeg takknemlig for. Det er alltid utrolig hyggelig å møte igjen valpene. Jeg håper jeg får anledning til også å treffe de andre valpene fremover.